NIEUWS

29-07-2024

Plasa Show 2024

Entertainmenttechnologie over de hele wereld evolueert sneller dan ooit - blijf niet achter! Sluit je aan bij je branchegenoten op de PLASA Show van 1-3 september in Olympia London om te ontdekken wat er nieuw is op het gebied van verlichting, audio, AV, staging en rigging.

 

PLASA Show trekt duizenden topprofessionals uit de industrie gedurende drie dagen. Ontmoet technische experts, getalenteerde creatievelingen en belangrijke besluitvormers uit de hele sector. Met meer dan 200 stands en speciale netwerkzones is de show de ultieme trekpleister voor professionals uit de live entertainmenttechnologie van over de hele wereld.

 

 

Van wereldwijde productlanceringen tot Britse premières: ontdek als eerste de toekomstgerichte technologie op de PLASA Show. Het programma van de show bevat inspirerende gesprekken, technische deep-dives en collaboratieve panels van toonaangevende industrie-luminaries. Bovendien biedt de show praktische trainingen en live audiodemonstraties van toonaangevende fabrikanten.

 

Registreer je nog gratis tot 30 augustus via Plasa Show.

 

 

 

LID WORDEN